Translate

Tuesday 17 December 2013

REKLI SU O LAZARU - LYNE TREMBLAY, VICTOR ALTOMARE I ERIC ETEBARI

REKLI SU O LAZARU ZA BIOGRAFIJU "LAZAR od salaša do Holivuda" , autora Snežane Pisarić Milić
 LYNE TREMBLAY, VICTOR ALTOMARE I ERIC ETEBARI 
Lyne Tremblay, glumica i pevačica
 Lyne Tremblay:
- Lazarev mir je hipnotišući. Njegovo prisustvo je neosporno,. Misteriozan je. Nikada ne znate sta misli, ili koji mu je sledeći korak.
Njegove oči usmerene u moje zadiru u najintimnije  misli, pogađajuci moje suptilne emocije. Dok gledam njegov lik, koji je tako jedinstven, prenosi me i u budućnost i u prošlost. Uvek je šarmantan i velikodušan. Tako je lako raditi s’ njim, bez trunke pretencioznosti u njemu.


On je Lazar. Ne postoji niko na svetu kao Lazar.





Victor Altomare
Victor Altomare: - Upoznao sam Lazara kada sam imao 18 godina, i kada sam  počinjao da glumim. Od samog početka je verovao u mene, i gurao me napred. Sada, nakon više od dve decenije, on mi je i dalje sjajan izvor podrške i divan prijatelj. Radimo zajedno kada god za to imamo priliku. Naučio sam mnogo važnih stvari od ovog izuzetnog glumca sa jedinstvenim likom.
Planiramo da radimo triler u budućnosti.
Svako ko je imao priliku da makar i na kratko provede vreme sa Lazarom, mogao je da shvati da je u društvu sa toplom, nesebičnom osobom i izuzetnim ljudskim bićem.





Eric Etebari i Lazar
Eric Etebari:  Imao sam zadovoljstvo da radim sa Lazarom u Torontu dok smo snimali TNT-jev hit šou Witchblade
Sećam se kada sam ga ugledao prvi put, kako sam bio impresioniran njegovim poreklom i njegovom ljubavlju prema našem zanatu. On ima lik koji se ne zaboravlja, kao i glas i pojavu. Imao sam priliku da mu budem režiser u svom prvom igranom filmu Bare Knuckles i da glumim sa njim u drugom filmu- The dreamless. On je zaista poseban, jedinstven i talentovan pojedinac, sa toplim i nežnim srcem. Ponosan sam što ga mogu nazvati bratom za ceo život.


No comments:

Post a Comment